TIL DIG, DER ELSKER SAUNA MED SOLNEDGANG

Giv din vinterbader tur eller privatfest et lækkert indspark med vores hyggelige sauna. En udendørs sauna med udsigt til naturen er outdoor wellness og velvære, når det er bedst. Med en mobil sauna mærker du naturen tæt på i nogle af Danmarks smukkeste naturomgivelser på Lolland-Falster. Se dine muligheder her:

 

Priser for udlejning 1 hverdag 4 hverdage 1 weekend 1 uge
Mobil sauna 999,- 3.499,- 3.499,- 4.499,-

 

Der kan være ca. 6 personer i saunaen, som er brændefyret og varm på mindre end en time. Der medfølger altid termometer, saunaspand og øse, så I kan krydre jeres saunaleje med en lækker saunagus oplevelse. Saunaen er monteret på en trailer, som kan placeres alle steder med fast underlag. I strandkanten, ved sommerhuset eller liger dér, hvor du ønsker det. Alt, hvad du selv skal bruge, er en bil med anhængertræk og brænde til at fyre op i saunaen. Ligetil og nemt! Ønsker du også at leje en mountainbike, SUP board eller lignende, er du velkommen – det kan du gøre her!

GODE RAMMER GIVER DEN BEDSTE OPLEVELSE

Brugsmanual for kørsel og opsætning af saunatrailer – denne guide SKAL gennemlæses af dig, der lejer saunatrailer:

Hvad kræver det, når du skal køre med saunaentraileren?
Saunaen er monteret på en trailer med en tilladt totalvægt på 1300kg. Sauna og trailer vejer tilsammen ca. 575kg og kan transporteres med en almindelig bil med anhængertræk, som er godkendt til denne vægt. Lov og regler for trailervægt kan læses på FDM’s hjemmeside.

Inden kørsel
Ved påsætning af anhængeren skal du sikre dig at den er lukket helt ned over anhængertrækket. Pilen ved næsen skal stå på grøn og ikke rød! | Sikkerhedswiren skal sættes fast på bilens udtag til sikkerhedswire | Strømstikket monteres, og det tjekkes, at alle lamper virker | Sørg for at næsehjulet er kørt helt op og låst | På mindre veje skal du være opmærksom på brohøjder og lavthængende grene.

Opstilling af saunatrailer
Husk at trække håndbremsen | Sørg for at alle støtteben er nede, og at saunaen står stabilt | Juster eventuelt med næsehjulet.

Optænding
Åben askelugen op, så der kommer masser af luft til de første 30 minutter | Sørg for rigeligt med brænde, så saunaen opvarmes hurtigt og effektivt | Luk askelugen, når saunaen er varm, og suppler med brænde løbende, så temperaturen fastholdes | OBS: Hvis du vil have saunaen meget varm, kan det være en ide at kløve små stykker brænde til at smide i ovnen.

Under brug
INGEN SALTVAND på ovnen. Ingen rygning i saunaen.

Efter brug
Rengøring af ovn og sauna, så saunaen afleveres i samme forfatning, som den blev modtaget.

Når du skal køre igen
Gentag punktet inden kørsel.

 

HVOR, HVORNÅR & HVORDAN

Sted: Mosbregnevej 2, 4873 Væggerløse (sommer) / Ny Kirstinebergvej 7 – 9, 4800 Nykøbing Falster (vinter) |
Tid: Hverdage (1 dag): Afhentning kl.10.00 – returnering den følgende dag senest kl. 9.00 / Hverdage (1-4 dage): Afhentning mandag kl.10.00 – returnering senest fredag kl. 9.00 / Weekend (1-3 dage): Afhentning fredag kl. 10.00 – returnering senest mandag kl. 9.00 / 1 uge (1-7 dage): Afhentning mandag kl. 10.00 – returnering senest mandag kl. 9.00 | Medbring: Håndklæde, badetøj/sandaler, vand.

SÅDAN GØR VI HOS OS…

Priser og Betaling

Vi tager forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os retten til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer og tjenesteydelser. Alle priser på hjemmesiden er oplyst inkl. 25% moms og inkluderer ikke brænde, vand, olier mm. Ved booking af saunaleje og private events modtager du faktura på det fulde beløb. Når vi har modtaget din betaling, er din booking bekræftet.

Rammer og Regler

Lejer skal have læst og forstået anvisninger før brug af saunatrailer. Hvis det vurderes, at manualen ikke er fulgt, forbeholder vi os retten til at efterfakturere misbrug og eventuelle bortkomne dele. Bortkomne og ødelagte dele faktureres til købspris. Ved saunaleje skal sauna og brændeovn altid tilbageleveres i pæn og rengjort stand. Ved manglende rengøring beregnes et tillæg på 650 kr. inkl. moms. Ved saunaleje kan levering og afhentning tilkøbes. Fragtprisen afhænger af din bopæl, men altid minimum kr. 1.400 inkl. moms for levering og afhentning op til 100 km. fra Nykøbing Falster. Ved kørsel udover de i alt 200 km. beregnes tillæg på 5 kr. pr. km.

Forsikring og Ansvar

Når kunden selv transporterer den udlejede saunatrailer, er det dennes forsikring, som dækker eventuelle skader o. lign under transporten. Det er lejers eget ansvar at undersøge, om lejers forsikringsselskab dækker eventuelle skader. Det er lejers ansvar at sikre, at alt er ordentlig fastspændt på traileren, og at denne er forsvarlig at køre med. Vi henviser til de generelle regler for trailerkørsel. Ved levering er det Mærk Experience ApS, der hæfter for eventuelle skader og ekstra omkostninger ved transport. Så snart den udlejede saunatrailer er leveret eller afhentet, er det kundens ansvar at påføre lås på både trailer og indgang til sauna.

Det påhviler lejer at sikre, at saunaen ikke fejler noget inden brug, at den opstilles lovligt, at udstyret anvendes korrekt, og at der ikke sker skader på udstyret. Kunden er ansvarlig og hæfter for eventuelle parkeringsbøder samt skader, hærværk og lign., der er forvoldt på saunaen/traileren under lejeperioden. Mærk Experience ApS forbeholder sig retten til at få dækket alle omkostninger ved reparation eller genanskaffelse af bortgået eller ødelagt udstyr. Ved skader på tredjeparts ejendom forvoldt med lejet udstyr, hæfter lejeren med sin egen ansvarsforsikring. Brug af lejede udstyr sker på eget ansvar. Mærk Experience ApS har ingen erstatningspligt i relation til skader på udlejer eller dennes ejendele under sauna-aktiviteten.

Fortrydelsesret / Afbestillingspolitik

Du har 14 dages fortrydelsesret på din reservation. Annullerer du bookingen indenfor 14 dage, krediterer vi det fulde beløb. Afmelder du reservationen mere end 14 dage efter reservationsdatoen, refunderes kun eventuelle transportomkostninger, tillæg og halvdelen af lejeprisen. Du kan altid rykke din reservation indtil 30 dage inden afviklingsdato. Vi forbeholder os retten til at afvise datoer, såfremt den valgte service ikke er ledig på det ønskede tidspunkt. Afmeldes reservationen mindre end 30 dage før afviklingstidspunktet, er det ikke muligt at rykke reservationen. Her refunderes kun eventuelle transportomkostninger og tillæg. Afmeldes reservationen mindre end 7 dage inden afviklingstidspunktet, faktureres det fulde beløb inkl. transport, tillæg og lejepris. Ønsker du at afbestille, bedes du ringe på +45 23343555 eller skrive en mail på info@maerkoutdoor.dk

Refusion

I forbindelse med refusion bedes du medsende bankoplysninger i form af reg.nr. og konto nr. Oplysningerne anvendes kun til gennemførsel af refusionen.

Tilføj en anmeldelse af varen

Her finder du os

Mærk Outdoor – sommer
Mosbregnevej 2
DK4873 Væggerløse

Mærk Outdoor – vinter
Ny Kirstinebergvej 7-9
DK4800 Nykøbing Falster

Find os her
Adresse

Mærk Experience
c/o Rune Macdonald
Græsmarken 14
DK4140 Borup
CVR: 42256560

Kontakt os

Telefon: +45 2334 3555
E-mail: info@maerkoutdoor.dk

Kundeservice

Privacy Preference Center