DANMARK PADLER – KOM OG PRØV SUP

Mærk Outdoor inviterer til Danmark Padler torsdag den 26. maj kl. 13-17. Kom og prøv en tur på vandet, og find ud af, om SUP er noget for dig. Det er gratis at deltage, og vi stiller udstyr, våddragter mm. til rådighed og sørger for god sikkerhed. Alle kan være med, også selvom du aldrig har prøvet det før. Du skal blot møde op – og tag gerne din ven eller nabo med. Tilmeld dig HER! Vi ses til et par hyggelige stunder på vandet.

 

SÅDAN FORLØBER DANMARK PADLER EVENTET

Hver time i tidsrummet 13-17 starter en ny SUP session. Du møder ind i god tid til det tidsrum, du har tilmeldt dig. Vi har base på cafeen Haveje Marielyst, hvor du får udleveret SUP board og udstyr. Der er toiletfaciliteter, hvor du har mulighed for at klæde om. Sessionen startes med en lille introduktion til brug og håndtering af SUP board, udstyr, sikkerhed samt vand og vejrforhold. Fra cafeen går vi i samlet flok ned på stranden, hvorfra aktiviteten på vandet finder sted. Du får en sjov smagsprøve på SUP aktiviteten og afprøver boardet og dens muligheder. På vandet introduceres du for vandtilvænning, padle- og balanceteknik mm.

 

HVOR, HVORNÅR & HVORDAN

Sted: Mosbregnevej 2, 4873 Væggerløse (v. cafe Haveje Marielyst) | Tid: 13.00 – 17.00 | Medbring: Håndklæde, badetøj/sandaler | Priser: GRATIS | Inkluderer: Instruktion med certificeret instruktør og turleder / SUP board og udstyr / Våddragt, neoprenstøvler, handsker, hætte og svømmevest.

Danmark Padler afholdes fra 21.-29. maj 2022 og er et landsdækkende event, der har til formål at give flest mulige danskere en oplevelse med kajak, kano eller SUP. Bevæg dig for livet – Kano, kajak og SUP står bag Danmark Padler.
Mærk at du lever  – det gør vi!

TRYGGE RAMMER GIVER DEN BEDSTE OPLEVELSE

Eventet foregår som udgangspunkt i Marielyst, men afholdes også på andre spots afhængigt af vejrforholdene. Dagens aktivitet foregår under trygge og sikre rammer, hvor der tages hensyn til vejrforhold og deltagernes formåen, så du får den bedste SUP oplevelse. Aktiviteterne afvikles i rolige farvande, hvor lavvandsområder og beskyttet havvand giver optimale forhold for ture og begynderkurser.

SÅDAN GØR VI HOS OS…

Dit event planlægges i forhold til vind og vejr og kan flyttes til et andet spot, hvis vejret kræver det. Koordinering af aktiviteter og lokalitet kan derfor forekomme indtil dagen før, senest 12 timer inden kursusstart.

 OBS! Booking lukker 12 timer før aftalen starter. Ved indtjekning får du udleveret SUP board og relevant udstyr. Eventet gennemføres ved et deltagerantal på minimum 6 deltagere – fra 10 år. Deltagelse i SUP aktiviteter er på eget ansvar. Alle ulykker dækkes af egen forsikring.

 

AFLYSNINGS- & OMBOOKNINGSPOLITIK

Ydelser, som er vejrafhængige, kan blive aflyst af arrangøren med kort varsel. Det er til hver en tid arrangøren, der afgør, hvorvidt vejret er passende til den bookede aktivitet. Ved aflysning eller ombooking fra arrangørens side har du som kunde altid mulighed for at blive ombooket eller refunderet uden beregning – uanset varslingstidspunktet. Vi aflyser kun aktiviteter, hvor forhold forhindrer gennemførsel af aktiviteter på en sikkerhedsmæssig forsvarlig måde. Du er altid sikret en god og tryg oplevelse hos os!

Tilføj en anmeldelse af varen

Her finder du os

Mærk Outdoor – sommer
Mosbregnevej 2
DK4873 Væggerløse

Mærk Outdoor – vinter
Ny Kirstinebergvej 7-9
DK4800 Nykøbing Falster

Find os her
Adresse

Mærk Experience
c/o Rune Macdonald
Græsmarken 14
DK4140 Borup
CVR: 42256560

Kontakt os

Telefon: +45 2334 3555
E-mail: info@maerkoutdoor.dk

Kundeservice

Privacy Preference Center