SJOV OG AKTIV MOUNTAINBIKE OPLEVELSE

Få en sjov og aktiv oplevelse i naturen på vores MTB introkursus, der giver dig helt basale skills. Vi tilbyder MTB for alle med en intro til dig, som vil prøve kræfter med MTB for første gang eller har kørt nogle få ture. Ingen særlige forudsætninger er nødvendige andet end nysgerrighed og gå-på-mod. Ønsker du blot at leje udstyr til en MTB tur på egen hånd, er du også velkommen – det kan du gøre her!

 

SÅDAN FORLØBER ET MTB INTROKURSUS

Kurset startes med en lille introduktion til brug og håndtering af MTB og sikkerhed med indstilling af cyklen, så den passer til dig. Fra pickup stedet cykler vi i samlet flok ud i skoven, hvorfra undervisningen finder sted. Du får god tid til at vænne dig til MTB aktiviteten og afprøve cyklen og dens muligheder. I skoven introduceres du til bremseteknik, så du med simple og enkle redskaber kan kontrollere din fart. Gearskifte med fokus på at finde det rette gear til terrænet. Grundposition vil blive gennemgået, så du bliver i stand til at køre trygt og sikkert i mere krævende terræn. Kurset har fokus på at skabe en tryg og behagelig indføring i MTB sporten, så du får de bedste oplevelser på tryg og sikker vis.

 

HVAD DRØMMER DU OM?

Introkurset gør dig i stand til at færdes mere sikkert på MTB i naturen. Kurset foregår i naturskønne omgivelser fra Lolland-Falsters bedste spots ved Naturpark Maribosøerne, Bangsebroskoven eller Hamborgskoven. Du får en sjov og aktiv oplevelse tæt på naturen, der kan skærpe dit nærvær og styrke fællesskabet med venner eller familie. Glæd dig til en oplevelse med sjove udfordringer og hyggeligt samvær. Hos os tilbydes du gode faciliteter, det bedste udstyr og sikkerhed i top. Vi vil inspirere dig til at se på verden med nye øjne. Din oplevelse betyder meget for os, og vi vil sætte stor pris på din feedback efter dit besøg.
Mærk at du lever  – det gør vi!

TRYGGE RAMMER GIVER DEN BEDSTE OPLEVELSE

I sommerhalvåret har vi base på cafeen Haveje Marielyst ved Marielyst Strand, hvor du får udleveret MTB og hjelm. Der er toiletfaciliteter, hvor du har mulighed for at klæde om. Dagens lektion foregår under trygge og sikre rammer, hvor der tages hensyn til forhold som valg af terræn og deltagernes formåen, så du sikres den bedste MTB oplevelse. Aktiviteterne afvikles primært med kørsel på grusveje, brede skovstier og stykker af mindre krævende terræn, hvilket giver optimale forhold for ture og begynderkurser. Det er et krav at bære hjelm. Hvis du ikke selv har en, kan du låne en af os. Det kan være en god ide at medbringe vand og snacks.

 

HVOR, HVORNÅR & HVORDAN

Sted: Mosbregnevej 2, 4873 Væggerløse (v. cafe Haveje Marielyst) / Bøtøskoven / Naturpark Maribosøerne / Bangsebroskoven / Hamborgskoven | Tid: 8.30 – 11.30 | Medbring: Tøj, der passer til vejret – evt. vand og snacks | Priser: 399,- pr. person | Inkluderer: Instruktion med certificeret instruktør og turleder / MTB og hjelm / Forfriskning.

SÅDAN GØR VI HOS OS…

Dit kursus planlægges i forhold til vind og vejr samt deltageres forudsætninger og afvikles derfor på det mest egnede spot alt efter omstændighederne. Koordinering af aktiviteter og lokalitet kan derfor forekomme indtil dagen før, senest 12 timer inden kursusstart.

 OBS! Booking lukker 12 timer før aftalen starter. Ved indtjekning får du udleveret MTB og hjelm. Kurset gennemføres ved et deltagerantal på minimum 6 deltagere – fra 10 år. Du gøres opmærksom på, at deltagelse i MTB kurset er på eget ansvar, dog tilpasses aktiviterne selvfølgelig efter dit niveau. Alle ulykker dækkes af egen forsikring.

 

AFLYSNINGS- & OMBOOKNINGSPOLITIK

Ydelser, som er vejrafhængige, kan blive aflyst af arrangøren med kort varsel. Det er til hver en tid arrangøren, der afgør, hvorvidt vejret er passende til den bookede aktivitet. Ved aflysning eller ombooking fra arrangørens side har du som kunde altid mulighed for at blive ombooket eller refunderet uden beregning – uanset varslingstidspunktet. Vi aflyser kun aktiviteter, hvor forhold forhindrer gennemførsel af aktiviteter på en sikkerhedsmæssig forsvarlig måde. Du er altid sikret en god og tryg oplevelse hos os!

Tilføj en anmeldelse af varen

Her finder du os

Mærk Outdoor – sommer
Mosbregnevej 2
DK4873 Væggerløse

Mærk Outdoor – vinter
Ny Kirstinebergvej 7-9
DK4800 Nykøbing Falster

Find os her
Adresse

Mærk Experience
c/o Rune Macdonald
Græsmarken 14
DK4140 Borup
CVR: 42256560

Kontakt os

Telefon: +45 2334 3555
E-mail: info@maerkoutdoor.dk

Kundeservice

Privacy Preference Center