TIL DIG, DER BARE ELSKER AKTIVITETER PÅ VANDET OG I NATUREN

Hos os kan du leje SUP board, mountainbike, kajak, skateboard, våddragt, udstyr mm. Vi glæder os til at udleje dig vores udstyr, så du kan få en sjov og spændende oplevelse på vandet og i skoven. Vi kan love dig en unik outdoor oplevelse, hvor du kommer til at mærke naturen tæt på i nogle af Danmarks smukkeste naturomgivelser på Lolland-Falster. Se alle vores priser her:

 

Priser for udlejning 3 timer 1 dag 5 dage
SUP BOARD & UDSTYR
SUP board inkl. paddel, svømmevest og leash 250,- 399,- 1.950, –
Paddel 100,- 175,- 599,-
Våddragt (5 mm) 100,- 175,- 599,-
Svømmevest 75,- 150 599
ANDET
Mountainbike inkl. cykelhjelm 250,- 399,- 1.950, –
Kajak inkl. paddel og svømmevest 399,- 550,- 2.499, –
Bodyboard 50,- 100,- 150,-
Skateboard (surf-skateboard) 100,- 175,- 350,-

 

Det er vigtigt for os, at sikkerheden er i orden, så du trygt kan tage ud på SUP board eller mountainbike. Hvis du er i tvivl, om du er klar til at leje på egen hånd, kan du henvende dig til Mærk Outdoor, der gerne guider dig, så du får en god oplevelse. Ønsker du at leje en mobil sauna, er du velkommen her!

TRYGGE RAMMER GIVER DEN BEDSTE OPLEVELSE

Udlejning foregår som udgangspunkt fra Marielyst Strand under trygge og sikre rammer, hvor du introduceres til udstyr, sikkerhed samt vand- og vejrforhold. Vandaktiviteterne foregår fra stranden, hvor lavvandsområder giver fine forhold for begyndere. I sommermånederne er der dagligt 2 livreddere, der bemander strandens livreddertårn. De sørger for, at alle kan færdes trygt og sikkert i vandet og på stranden. Er du i tvivl om, hvordan du skal forholde dig til vand, vind og vejrforhold, kan du altid spørge livredderne til råds.

 

HVOR, HVORNÅR & HVORDAN

Sted: Mosbregnevej 2, 4873 Væggerløse (v. cafe Haveje Marielyst) | Tid: 12.00 – 18.00 | Medbring: Håndklæde, badetøj/sandaler | Vigtig info: Du skal kunne svømme for at leje kajak eller SUP- & bodyboards | Der skal altid sejles med svømmevest under aktiviteten på vandet | Har du børn med, skal de være fyldt 8 år | Ødelagt eller bortkommet udstyr/våddragter skal erstattes | Alle cykel- og vandaktiviteter foregår på eget ansvar.

SÅDAN GØR VI HOS OS…

Udlejningen foregår som udgangspunkt i Marielyst. Aktiviteter planlægges altid i forhold til vind og vejr, og udlejningen kan derfor flyttes til et andet spot, hvis vejret kræver det. Koordinering af valgte aktiviteter kan dermed forekomme indtil dagen før og meldes ud senest 12 timer før start. OBS! – Der udlejes til personer fra 16 år. Børn under 16 år kan også prøve SUP eller kajak. De skal blot være i følge med en voksen.

 

ANSVAR & REGLER

Som lejer hos os skal du være indforstået med følgende: Du skal kunne svømme for at leje kajak eller SUP- & bodyboards | Brug ALTID vest. Vesten må af sikkerhedsmæssige grunde ikke bruges til at sidde på | Har du børn med, skal de være fyldt 8 år | Hold god afstand til badende gæster | Skub ikke andre SUP gæster i vandet | Der må ikke indtages alkohol før eller under aktiviteter på vandet | Vær opmærksom på vind og vejrforhold og tilpas aktiviteten efter forholdene.

Lejer er ansvarlig for skader, som forvoldes cykel/SUP/kajak og udstyr samt eventuelt bortkomst af disse. Mærk Experience har ingen erstatningspligt i relation til skader på dig selv eller dine ejendele under aktiviteten. I relation til skader på tredjemands ejendom forvoldt med cykel/SUP/kajak hæfter lejeren med sin egen ansvarsforsikring.

 

AFLYSNINGS- & OMBOOKNINGSPOLITIK

Ydelser, som er vejrafhængige, kan blive aflyst af arrangøren med kort varsel. Det er til hver en tid arrangøren, der afgør, hvorvidt vejret er passende til den bookede aktivitet. Ved aflysning eller ombooking fra arrangørens side har du som kunde altid mulighed for at blive ombooket eller refunderet uden beregning – uanset varslingstidspunktet.

Vi aflyser kun aktiviteter, hvor forhold forhindrer gennemførsel af aktiviteter på en sikkerhedsmæssig forsvarlig måde. Vi bestræber os på at planlægge gode alternative forløb, der kan gennemføres uanset vejrforholdene. Du er altid sikret en god og tryg oplevelse hos os!

Tilføj en anmeldelse af varen

Her finder du os

Mærk Outdoor – sommer
Mosbregnevej 2
DK4873 Væggerløse

Mærk Outdoor – vinter
Ny Kirstinebergvej 7-9
DK4800 Nykøbing Falster

Find os her
Adresse

Mærk Experience
c/o Rune Macdonald
Græsmarken 14
DK4140 Borup
CVR: 42256560

Kontakt os

Telefon: +45 2334 3555
E-mail: info@maerkoutdoor.dk

Kundeservice

Privacy Preference Center