Handelsbetingelser

Booking

Alle forhåndsbookede aktiviteter som lektioner, kurser og oplevelsesture er forudbetalte, medmindre andet er nævnt.

  • 100% tilbagebetaling ved afbestilling senest 3 måneder før ankomst.
  • 50% tilbagebetaling ved afbestilling 1 måned før ankomst.
  • Gratis ændring af bestilling: Du kan altid ændre datoen for din bestilling, selv hvis du ønsker at flytte den til året efter, så længe du ændrer mindst 3 uger før ankomst.

Vejrforhold

Aktiviteter planlægges i forhold til vind og vejr og kan flyttes til et andet spot, hvis vejret kræver det. Koordinering af valgte aktiviteter kan derfor forekomme indtil dagen før, senest 12 timer inden aktivitetens start. Mærk Experience leverer ikke transport til det nærliggende sted, transporten pålægges den deltagende kursist.

Ydelser, som er vejrafhængige, kan blive aflyst af arrangøren med kort varsel. Det er til hver en tid arrangøren, der afgør, hvorvidt vejret er passende til den bookede aktivitet. Ved aflysning eller ombooking fra arrangørens side har du som kunde altid mulighed for at blive ombooket eller refunderet uden beregning – uanset varslingstidspunktet. Vi aflyser kun aktiviteter, hvor forhold forhindrer gennemførsel af aktiviteter på en sikkerhedsmæssig forsvarlig måde. Du er altid sikret en god og tryg oplevelse hos os!

Forsikring

Deltagere tager del i lektioner, kurser og ture med deres egen forsikring. Deltagelse i vores lektioner, kurser og ture er på eget ansvar.

Udlejning

MTB, SUP (Stand up padling), skating, body boarding og ophold i mobil sauna er på eget ansvar. Check venligst dit lejede udstyr for skader. Hvis du har forvoldt skader på dit lejede udstyr, vil Mærk Experience kræve betaling for reparationer eller nyt udstyr.