SJOVE OG FESTLIGE OUTDOOR OPLEVELSER

Hos os får du og dit selskab en unik oplevelse, der knytter jer sammen og giver jer en dag, I sent vil glemme. Lad festdeltagerne udfordre hinanden på et cool introkursus i MTB. Tag dem med på SUP eventyr og oplev den smukke natur på nært hold, når I er aktive på vandet. Nyd livet med afslappende wellness i saunaen.

I kan prøve kræfter med en bred vifte af outdoor-aktiviteter og kreative forløb i harmoni med naturen. Vi skræddersyr forløb med nogle usædvanlige, underholdende og powerfulde aktiviteter til dig og dit selskab. Vi har spændende samarbejdspartnere, der kan kombineres i et samlet event. Vi arrangerer også gerne ophold med overnatning på Ny Kirstineberg Gods B&B. Ønsker du blot at leje udstyr til mountainbike, SUP eller lignende, er du velkommen her! Savner du inspiration? Her er et udpluk af de muligheder, du kan vælge mellem – prøv f.eks. vores BRUNCH, SUP & SAUNA event, som varmt kan anbefales:

Stand Up Paddle (SUP) · Mountainbike · Kano · Kajak · Vandretur · Cykeltur · Vildmarks-mad · Outdoor wellness

 

SÅDAN FORLØBER ET BRUNCH, SUP & SAUNA EVENT

Du vælger først mellem vores SUP Introkursus eller vores SUP SAFARI variant. SUP board og udstyr udleveres ved det aftalte pick-up sted. Eventet startes med en lille introduktion til brug og håndtering af SUP board, udstyr, sikkerhed samt vand og vejrforhold. Derpå går vi i samlet flok ned på stranden, hvorfra turen eller kurset starter og slutter. Du får tid til at afprøve boardet og dens muligheder inden afgang. Når du føler dig klar, går turen ud på vandet langs kysten med vores turleder. Har du valgt et introkursus, introduceres du for vandtilvænning, padle- og balanceteknik, makkerøvelser mm. Ovenpå en aktiv session med SUP er det tid til afslapning og vidunderlig outdoor wellness i den varme sauna. Oplevelsen rundes af med en lækker brunch, hvor du forkæles med god mad, god atmosfære og god tid til hyggelige snakke over maden.

 

HVAD DRØMMER DU OM?

Et BRUNCH, SUP & SAUNA event foregår i naturskønne omgivelser fra Lolland-Falsters bedste spots. Du får en ægte og sanselig oplevelse, hvor du mærker naturen helt tæt på. En tur på vandet og i saunaen kan skærpe dine sanser og give ro… og appetit. Du kan dvæle ved indtrykkene fra turen på vandet, zoome ud og slappe af. Mærke pulsen falde til ro. Mærke dig selv… Et par aktive timer på vandet, i saunaen og på cafeen er en fantastisk måde at fejre en festlig dag sammen. Hos os tilbydes du gode faciliteter, det bedste udstyr og sikkerhed i top. Vi glæder os til at indfri jeres helt særlige ønsker. Din oplevelse betyder meget for os, og vi vil sætte stor pris på din feedback efter dit besøg.
Mærk at du lever  – det gør vi!

TRYGGE RAMMER GIVER DEN BEDSTE OPLEVELSE

Et event foregår under trygge og sikre rammer, hvor der tages hensyn til vejrforhold samt din og selskabets formåen. Vandsportsaktiviteter afvikles i rolige farvande, hvor lavvandsområder og beskyttet havvand giver optimale forhold for ture og begynderkurser. Således sikres du den bedste oplevelse langs kyst og vand, skov og strand.

 

HVOR, HVORNÅR & HVORDAN

Sted: Naturpark Maribosøerne / Guldborgsund / Østersøen | Tid: Efter aftale | Medbring: Håndklæde, badetøj/sandaler, evt. tøj og vandresko, der passer til vejret | Priser: Kontakt os for et tilbud | Inkluderer f.eks.: Instruktion med certificeret instruktør og turleder / SUP board, mountainbike, kano eller kajak samt udstyr / Våddragt, neoprenstøvler, handsker, hætte og svømmevest / Hyggelig sauna, lækker brunch og lignende, alt efter aftale.

SÅDAN GØR VI HOS OS…

Events, der inkluderer outdoor-aktiviteter, planlægges i forhold til vind og vejr og kan flyttes til et andet spot, hvis vejret kræver det. Koordinering af valgte aktiviteter kan derfor forekomme indtil dagen før og meldes ud senest 12 timer før start.

Arrangementet gennemføres ved et deltagerantal på minimum 6 deltagere. Deltagelse i outdoor-aktiviteter er på eget ansvar. Alle ulykker dækkes af egen forsikring.

 

AFLYSNINGS- & OMBOOKNINGSPOLITIK

Ydelser, som er vejrafhængige, kan blive aflyst af arrangøren med kort varsel. Det er til hver en tid arrangøren, der afgør, hvorvidt vejret er passende til den bookede aktivitet. Ved aflysning eller ombooking fra arrangørens side har du som kunde altid mulighed for at blive ombooket eller refunderet uden beregning – uanset varslingstidspunktet. Vi aflyser kun aktiviteter, hvor forhold forhindrer gennemførsel af aktiviteter på en sikkerhedsmæssig forsvarlig måde. Vi bestræber os på at planlægge gode alternative forløb, der kan gennemføres uanset vejrforholdene. Du er altid sikret en god og tryg oplevelse hos os!

Tilføj en anmeldelse af varen

Her finder du os

Mærk Outdoor – sommer
Mosbregnevej 2
DK4873 Væggerløse

Mærk Outdoor – vinter
Ny Kirstinebergvej 7-9
DK4800 Nykøbing Falster

Find os her
Adresse

Mærk Experience
c/o Rune Macdonald
Græsmarken 14
DK4140 Borup
CVR: 42256560

Kontakt os

Telefon: +45 2334 3555
E-mail: info@maerkoutdoor.dk

Kundeservice

Privacy Preference Center