VANDRETURE PÅ LOLLAND, FALSTER, MØN OG SYDSJÆLLAND

Lolland, Falster, Møn og Sydsjælland er mørke, magi og mennesker. Det er Danmark i fri dressur – når mennesker og natur går i ét. Her kan du opleve high end getaways, der rammer sjæl og sind. Vi viser dig vores bedste og mest hemmelige steder. Vi viser dig, at vores Ø-rige kan tanke tomme sjæle med hav og himmel. Med mennesker og mening.

 

‘SLOW TURISM’

Vi hylder det langsomme liv. Vi værner om fordybelse og forbindelse. Vi er omringet af vand og kyst og menneskemøder. Her kan du smage. På livet og på gedigen gastronomi. Her kan du mærke mørket og se solen.

 

VORES STEDER

Vi har fladt cykelland. Vi har bugtede sandstrande. Vi har gastonomi, klinter, små havne og købstæder. Og vi har lokale værter, der har tid til at engagere sig, så du kan fordybe dig i det, du har mest brug for.

Vandringens Ø-rige er også Roens Ø-rige, Kystens Ø-rige, Gastronomiens Ø-rige. Det er skabt af sammenhold. Vi kender hinanden. Og vi vil gerne kende dig. Tag på en gastronomisk getaway. På en hyggelig cykeltur. Familieferie. Hold dit møde midt i naturen eller tag på venindeweekend med vandring, yoga og stilhed. Hele året.

Vi poster vores getaways på Instagram. Så følg med lige her.

Vi venter på dig. Med ro i sjæl og sind.

 

HVEM STÅR BAG VANDRINGENS Ø-RIGE?

Vi er en flok værter på Lolland, Falster, Møn og Sydsjælland, som vil invitere på vandreture med stop ved overnatningssteder, spisesteder, i landsbyer og købstæder i vores vidunderlige landskaber.

Vi inviterer til overnatning i alt fra shelters og camping. Til B&B, godser og glamping. Du kan også glæde dig til outdooraktiviteter og events.

Vi glæder os til at præsentere dig for alt det, du kan opleve henover sommeren. Til efteråret og vinteren vil vi invitere dig på Vinter Wellness, Magisk Mørke og Vinter Vandring.

Vi glæder os til at møde dig i Vandringens Ø-rige.